Lehecka J. – Munar J.: exact resultaat 2:0

NL-bookmaker
oktober 15, 2024
13 Weergaven

Onze tip: Lehecka J. – Munar J.: exact resultaat 2:0

15.10.2024 12:00

Jiri Lehecka gaat het ATP-toernooi in Antwerpen in met een eerste ronde partij. Zijn tegenstander is dinsdag kort na het middaguur Jaume Munar, die de Tsjechische tennisser aan zou moeten kunnen.

De tweeëntwintigjarige Lehecka won begin dit jaar zijn eerste elitetitel in Adelaide, Australië. Hij heeft ook goede resultaten behaald op een aantal 1000-toernooien. In Indian Wells haalde hij de kwartfinales, in Madrid zelfs de halve finales. Maar toen zette een vermoeidheidsbreuk in zijn ruggenwervel hem meer dan drie maanden aan de kant.

De tennisser uit Kněžmost is er al in geslaagd om de voormalige nummer één van de wereld, de Rus Medvedev, te verrassen na zijn terugkeer op de baan. Eind september draaide hij in Peking een duel met de voormalig negende geplaatste tennisser Bautista van Spanje om en viel na een gevecht in de kwartfinales uit met de mondiale nummer één Sinner van Italië. Vorige week in Shanghai verloor hij in de derde ronde van de Deense nummer 14 Rune.

Toevallig trad Lehecka in het toernooi in de dichtstbevolkte Chinese stad aan tegen Munar. Hij zal hem voor de tweede keer kort na elkaar uitdagen. De 27-jarige Spanjaard werd ooit voorspeld dat hij een schitterende toekomst tegemoet ging, sommigen hadden het zelfs over een nieuwe Nadal. Maar het zit hem niet mee. Hij staat 65e op de ranglijst en de hoogste plaats was 52e. Hij is een orthodoxe gravelspeler en heeft dit jaar één Challenger op het oranje zand gewonnen. Op de harde ondergrond was het veel slechter en hij heeft aan het einde van het seizoen nog nooit een positief wedstrijdrecord geboekt op de nog snellere indoorbaan.

Waar kun je op wedden?

Lehecek versloeg Munar met 7-6 en 6-4 op 5 oktober. In de indooromgeving zou de Tsjechische tennisser nog meer voordeel moeten hebben. De Spanjaard heeft niets te bieden onder het dak, hij heeft rampzalige cijfers op de lange termijn. Een set van hem zou een grote verrassing zijn.

Vertrouwen:

8/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker