Tottenham – West Ham: 1e helft: 1

NL-bookmaker
oktober 19, 2024
9 Weergaven

Onze favoriet: Tottenham – West Ham: 1e helft: 1

19.10.2024 13:30

Tottenham kwam uit een reeks positieve resultaten in de laatste ronde op het terrein van Brighton, waar ze met 2:3 verloren en vanaf de negende plaats de volgende gevechten ingaan. West Ham heeft twee punten minder, maar de laatste keer wisten ze het wachten op een overwinning te doorbreken, toen ze thuis de nieuwkomer uit Ipswich duidelijk met 4-1 versloegen.

Het verliezen van een voorsprong van twee doelpunten en het verliezen van de wedstrijd tijdens de tweede helft beviel de fans van Spurs niet, aan de andere kant zal coach Postecoglu zijn stijl niet veranderen. De laatste wedstrijd had misschien baat gehad bij meer voorzichtigheid, maar het waren dezelfde Tottenham-fans die een onderhoudende speelstijl eisten als er geen trofeeën meer worden gewonnen. En dat gebeurt ook, zoals de 14-8 uitslag bewijst. Twee overwinningen en één verliespartij voor eigen publiek (score 7:2) suggereren dat we ons deze keer ook niet zullen vervelen.

Er heerste een gevoel van tevredenheid in het West Ham-kamp na de overwinning op Ipswich. Coach Julen Lopetegui boekte eindelijk zijn eerste thuisoverwinning en de fans waren blij – precies het soort prestatie dat ze wilden toen David Moyes vertrok. Dat het verre van ideaal is, wordt echter bevestigd door het feit dat Jarrod Bowen niet is opgeroepen voor de nationale ploeg. De bezoekers zullen nu willen voortborduren op het positieve resultaat buitenshuis, waar ze dit seizoen nog niet verloren (1-2-0).

Waar kun je op wedden?

In termen van eerste helften is Tottenham het op één na beste team in de competitie – ze gingen vijf van de zeven keer met een voorsprong op hun tegenstanders de rust in, zoals blijkt uit hun PL-score van de eerste 45 minuten (8-2). West Ham daarentegen heeft de eerste helft slechts één keer gewonnen (1-2-4).

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

20BETWed op 20bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker