Arsenal – Newcastle: Arsenal +2.5g

NL-bookmaker
februari 24, 2024
31 Weergaven

Onze tip: Arsenal – Newcastle: Arsenal zal +2.5g geven

24.02.2024 21:00

Arsenal verkeert momenteel in de beste vorm in de Premier League, met vijf competitiewedstrijden op rij gewonnen, waaronder de laatste uit bij Burnley (5-0). Newcastle doet het ook niet slecht, met alleen een gelijkspel thuis tegen Bournemouth (2-2) de laatste keer, maar ze zijn er wel in geslaagd om vier keer op rij te scoren.

Arsenal ging het nieuwe kalenderjaar in met vijf overwinningen op rij voor de eerste keer in hun geschiedenis en liet hun rivalen zien dat ze serieus willen strijden om de titel. Liverpool, de koploper van de competitie, kwam daar op een harde manier achter toen Arsenal hen met 3-1 versloeg in hun laatste thuiswedstrijd.

De fans van Newcastle hebben zich de laatste tijd zeker niet verveeld. Sterker nog, in zes competitieoptredens op rij heeft hun team minstens vier doelpunten gemaakt en vier keer waren het er minstens vijf. Het is misschien niet verstandig om een shoot-out aan te gaan met het huidige Arsenal-team, maar coach Eddie Howe heeft weinig keus. Zijn team heeft 15 doelpunten tegen gekregen in hun laatste zes uitwedstrijden in de competitie en hij kan niet te veel vertrouwen op zijn verdediging.

Waar kun je op wedden?

Arsenal heeft er zin in. Hij heeft maar liefst 21 doelpunten gemaakt in zijn laatste vijf competitiewedstrijden, waarvan 11 in zijn laatste twee wedstrijden tegen Burnley en West Ham. De verdediging van Newcastle is dus niet in vorm om zich te verzetten tegen een aanval die net zo onstuimig is: Hij heeft acht keer gescoord in de afgelopen drie wedstrijden.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker