Azarenka V. – Boulter K.: 2

NL-bookmaker
maart 25, 2024
47 Weergaven

Onze tip: Azarenka V. – Boulter K.: 2

25.03.2024 18:35

De Britse Katie Boulter won begin maart een belangrijk WTA-toernooi in San Diego en vierde daarmee niet alleen haar tweede titel in haar carrière in het topcircuit, maar vooral haar doorbraak naar de top 30 van de wereldranglijst. Twee weken geleden had ze een zwak moment op de WTA 1000 in Indian Wells, waar ze in de tweede ronde eindigde, maar in Miami was ze weer helemaal terug. Dankzij haar all-court tennis passeerde ze Brenda Fruhvirt en vooral Beatriz Haddad Maio al in de achtste ronde.

Boulter zal het nu opnemen tegen de vierendertigjarige Victoria Azarenka, die in Indian Wells ook in de tweede ronde eindigde en in Miami iets goed wil maken.

In de derde ronde neemt Azarenka het op tegen de Chinese Qin Wen Cheng, die zevende staat op de WTA-ranking. Cheng speelt echter geen geweldig tennis sinds het bereiken van de Australian Open finale, wat Azarenka’s positie makkelijker maakt. Boulter daarentegen is in goede vorm, ondanks haar tegenslag op IW.

Waar kun je op wedden?

Hoewel Azarenka licht favoriet is in de wedstrijd, speelt Boulter dit seizoen het beste tennis uit haar carrière. Ze wordt vooral gesierd door haar vermogen om samen met coach Luke Milligan effectieve tactieken te vinden tegen verschillende tegenstanders, want ze is geen speelster met één toegewijde stijl. Dat zal ook gelden voor Azarenka en Boulter zal proberen de kwartfinales te bereiken in Miami.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

1XBETWed op 1xbet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker