Buffalo – Ottawa: 02

NL-bookmaker
maart 27, 2024
27 Weergaven

Onze keuze: Buffalo-Otawa: 02

28.03.2024 00:07

Beide ploegen zijn de facto klaar voor het seizoen, maar ze kunnen in ieder geval het juiste moreel opbouwen voor volgend seizoen, wanneer ze hopelijk allebei eindelijk een aanval zullen doen op de play-offs. Buffalo staat genoteerd als de favoriet voor deze wedstrijd, maar de huidige vorm is in het voordeel van Ottawa. Laatstgenoemde wist in het weekend twee sterke teams te verslaan. Het opkomende New Jersey en Edmonton, één van de grote favorieten voor de titel. Doelmannen Joonas Korpisalo en Anton Forsberg hielpen in beide wedstrijden, evenals de powerplay. De Senators zijn dichter bij normaal in verwachte doelpunten en gevaarlijke schoten. Het is niets baanbrekends, maar ze werden in geen van de eerder genoemde wedstrijden uitgespeeld.

Dit Buffalo heeft een zware road trip achter de rug en verloor drie van de vijf wedstrijden. Het was een ongelijke prestatie. Na de overwinning in Seattle leek het erop dat de Sabres nog steeds in aanmerking zouden komen voor een playoff-plek, maar toen gingen ze helemaal los in Vancouver. Daarna werden ze met 8-3 verslagen door Edmonton, waarna de Sabres een 4-1 overwinning in Calgary (twee empty net goals) wegkaapten. Buffalo is helemaal niet goed op de powerplay en heeft in elke wedstrijd een powerplaygoal tegen gekregen.

Het is in de laatste vier wedstrijden 25-35 outgeschoten. Het is misschien beter om nu thuis te spelen, in de eigen divisie, tegen een team dat het kent. Maar hij is zeker geen favoriet, de kansen zouden gelijk moeten zijn aan beide kanten.

Waarop wedden? Daarom is het beter om tegen de ongeslagen gasten te spelen, die de laatste tijd wat beter presteren. Ottawa 02.

Vertrouwen: 7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

20BETWed op 20bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker