Burel C. – Gauff C.: Gauff X./+17,5 edelstenen

NL-bookmaker
september 27, 2024
21 Weergaven

Onze favoriet: Burel C. – Gauff C.: Gauff X./+17,5 edelstenen

27.09.2024 14:30

De Amerikaanse Coco Gauff heeft een weinig succesvolle toernooireeks in Noord-Amerika achter de rug. Op de US Open bereikte ze de achtste finales, maar verdedigde ze haar titel, en in Cincinnati eindigde ze in de tweede ronde en in Toronto in de achtste finales. Ze verdedigde een groot aantal punten van vorig seizoen niet en zakte op de ranglijst naar de zesde plaats.

Dus besloot Gauff tot een kleine reboot en nam ze een paar weken vrij na de New York Grand Slam, die ze nu zal afwerken in Peking, China. Ze heeft niet de makkelijkste loting voor de openingsronde, want ze moet het opnemen tegen Clara Burel uit Frankrijk. Ze versloeg haar dit jaar in Indian Wells, maar pas na een driesettergevecht in de tiebreak van de laatste set.

Het is echter ook waar dat het geluk van Burel een beetje stilviel na het bereiken van de kwartfinale in Cleveland in de voorbereiding op de US Open. Ze eindigde in de tweede ronde op de US Open en in de achtste ronde op het zwakkere evenement in Monastir. In Peking won ze in de openingsronde met gemak in drie sets van Tamara Korpatsch.

Waar kun je op wedden?

Gauff is rechtstreeks geplaatst voor de tweede ronde, dus ze gaat ongeslagen de baan op tegen Burel. Ze zal profiteren van de verslechterde vorm van de Française en haar verslaan, maar het zou gemakkelijk weer een driesetter kunnen worden. In combinatie met het aantal gespeelde games is winst voor Gauff aan te raden. Zelfs aan de lage kant zijn de kansen aardig.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

1XBETWed op 1xbet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker