České Budějovice – Karlovy Vary: 1

NL-bookmaker
maart 6, 2024
50 Weergaven

Onze tip: České Budějovice – Karlovy Vary: 1

06.03.2024 17:30

De voorronde van de play-offs van de Extraliga begint woensdag. In een van de vier winreeksen van drie wedstrijden staan het favoriete České Budějovice en Karlovy Vary tegenover elkaar en proberen ze de favoriet te verrassen.

České Budějovice heeft het reguliere seizoen niet positief afgesloten met een zwaar 2:7 debacle tegen Pardubice in de laatste ronde. Voor de rest kunnen ze tevreden zijn met de resultaten van de afgelopen twee weken, want vóór deze onaangename nederlaag wisten ze drie keer op rij te winnen. Tijdens deze reeks versloegen ze ook Karlovy Vary met 3:0.

Hoewel de Energy-spelers een zeer goed einde van het reguliere seizoen hadden, door Sparta met 5:1 en Kladno met 4:1 te verslaan, waren hun prestaties in de voorgaande weken bedroevend. Sinds eind januari hebben ze dertien rondes gespeeld en tien keer het ijs met nederlagen verlaten. Dit is de belangrijkste reden waarom Karlovy Vary op de elfde plaats eindigde in de Extraliga en tegen het bevoorrechte Budějovice moet spelen, dat zesde werd.

Waar kun je op wedden?

Terwijl in de eerste helft van het seizoen Karlovy Vary erin slaagde om České Budějovice twee keer te verslaan toen het einde van het reguliere seizoen naderde en de teams naar een hoger prestatieniveau opschoven, won České Budějovice twee keer met 3-0 (één keer thuis, één keer uit). Deze trend zet zich voort aan het begin van de reeks en Budějovice neemt de leiding.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

RABONAWed op Rabona met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker