Ceske Budejovice – Litvinov: meer dan 5,5 doelpunten in de wedstrijd

NL-bookmaker
februari 22, 2024
53 Weergaven

Onze tip: České Budějovice – Litvínov: meer dan 5,5 doelpunten in de wedstrijd

22.02.2024 17:30

In de 48e ronde van de Extraliga staan de tafelburen tegenover elkaar. Het als zevende geplaatste Motor staat één punt achter op het als zesde geplaatste Litvínov. Het duel is ook cruciaal voor de vierde plaats, die garant staat voor de kwartfinale van de play-offs. Budějovice staat twee punten achter op het als vierde geplaatste Kometa, Verva één, hoewel beide ploegen één wedstrijd meer hebben gespeeld dan Brno.

Na een wilde wedstrijd in Vítkovice, die ze met 7:5 wonnen, ontving Motor thuis het voorlaatste team Mladá Boleslav. De Zuid-Boheemsen slaagden er echter niet in om de kanonnade in Ostrava een vervolg te geven en verloren met 0:1 van de Bruslařs, ondanks een overweldigende 34:13 overwinning bij de schoten op doel. Als Motor aan de top vier wil denken, zullen ze hun kansen moeten gaan omzetten.

Het bezoekende Litvínov heeft slechts vier punten gepakt uit de laatste vijf wedstrijden, scoorde in totaal 22 doelpunten en won alleen in Mladá Boleslav. Momenteel heeft Verva een groot probleem in de verdediging en hun keepers zijn ook niet in de beste vorm. In de laatste ronde konden de tegenstanders van Karel Mlejnek hun tegenstanders niet bijhouden dankzij drie powerplay doelpunten van Třinec, ook al waren ze actiever in de schietafdeling, en verloren ze met 5:2.

Waar kun je op wedden?

Gezien de positie van beide teams en het belang van de wedstrijd, kunnen we een gelijkopgaande wedstrijd verwachten. In de laatste vijf uitwedstrijden van Litvínov zijn er minstens 5 doelpunten gescoord in de reguliere speeltijd. We kiezen er dus voor om te wedden op het hogere aantal gescoorde doelpunten.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker