Colorado: scoort het eerste doelpunt van de wedstrijd

NL-bookmaker
februari 21, 2024
50 Weergaven

Onze keuze: Colorado: scoort het eerste doelpunt van de wedstrijd

21.02.2024 03:07

Denver ligt op 1600 meter hoogte. Het is bekend dat teams die hier komen spelen moeite hebben met acclimatiseren. Het is gewoon moeilijker voor ze om te ademen. Een normaal persoon zou het niet merken, maar een atleet die ineens door zijn trui moet zweten zeker wel. Het is altijd een groot probleem voor teams die naar Denver komen en meteen spelen. Dat is precies waar Vancouver vandaag mee te maken krijgt, omdat het gisteren in Minnesota speelde, na de wedstrijd reisde, ergens rond middernacht aankwam en vandaag tegen Colorado speelt.

De Canucks verloren gisteren een krankzinnige wedstrijd waarin ze in de tweede periode nog met 5-2 voor stonden, maar uiteindelijk met 7-10 verloren. Ze hadden enorme disciplinaire problemen, waarbij de tweede en derde periode werden beslist door vijf-op-drie power plays die Vancouver de thuisploeg herhaaldelijk bood. Het was geen regelrecht fiasco, maar de Canucks waren volop in het nieuws met deze wedstrijd omdat er dit seizoen gewoon geen wedstrijd zoals deze is geweest.

Laten we dat in gedachten houden, want het betekent niet per se dat Colorado vandaag zal winnen. Ze zullen zeker een vastberaden tegenstander hebben. Maar de openingswedstrijd moet gewoon van de Avalanche zijn, gezien het verschil in acclimatisatie zoals hierboven beschreven. Bovendien zijn ze thuis en hebben ze een topteam onder leiding van sterren Cal Macar en Nathan MacKinnon.

Waar kun je op wedden?

Hoogte is een bonus die in onze handen speelt. Laten we wedden op de thuisploeg die in het begin van de wedstrijd fysieker is en het eerste doelpunt maakt.

Vertrouwen: 6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

WAZAMBAWed op Wazamba met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker