Duitsland – Griekenland: Duitsland wint met een clean sheet – JA

NL-bookmaker
juni 7, 2024
22 Weergaven

Onze keuze: Duitsland – Griekenland: Duitsland wint met een clean sheet – JA

07.06.2024 20:45

Na de overwinningen op Frankrijk en Nederland in maart heerste er optimisme in de Eurozaal, maar het doelpuntloze gelijkspel van maandag tegen Oekraïne bracht Duitsland terug op aarde. Niet dat Die Mannschaft een slechte wedstrijd speelde, ze domineerden de wedstrijd, maar in de slotfase misten ze wanhopig nauwkeurigheid, focus en daadkracht, met slechts vijf van hun 27 schoten die tussen de palen gingen.

Hoe dan ook, in de generale repetitie van vrijdag voor het thuiskampioenschap zullen de Duitsers op volle sterkte zijn. Het kwartet dat maandag na de Champions League-finale van zaterdag afwezig was, zal beschikbaar zijn. Antonio Rudiger en Nico Schlotterbeck zullen de verdediging versterken, Toni Kroos zal het spel een idee geven en Niclas Fullkrug zal productief zijn. Voor Julian Nagelsmann, die sinds september vorig jaar de leiding heeft over de nationale ploeg, is Fullkrug de nummer één spits en heeft onder zijn voogdij vier doelpunten gemaakt in zes wedstrijden.

Voor Griekenland is de wedstrijd in Mönchengladbach de eerste na een mislukte play-off voor kwalificatie voor het EK, waarin ze in de finale verloren van Georgië in een strafschoppenserie na een doelpuntloos gelijkspel. Gus Poyet is ontslagen en het team wordt tijdelijk geleid door Nikolaos Papadopoulos, die overkwam van de Griekse 11. Hij mist drie stabiele verdedigers. Hij mist drie stabiele verdedigers (Tzavellas, Tsimikas, Baldock).

Waar kun je op wedden?

De Duitsers hebben voor hun zelfvertrouwen al een overwinning nodig en dit keer zou het een clean sheet moeten zijn. De Grieken hebben de neiging om onmachtig te zijn tegen toptegenstanders, in de laatste kwalificatie kwamen ze niet tot scoren in twee wedstrijden tegen Nederland (0:3, 0:1) en Frankrijk (0:1), om nog maar te zwijgen over het duel met Georgië.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker