Dukla – Liberec: uitoverwinning – 2

NL-bookmaker
september 28, 2024
15 Weergaven

Onze tip: Dukla – Liberec: uitoverwinning – 2

28.09.2024 13:30

Liberec heeft na acht speelronden slechts twee punten meer dan Dukla op de ranglijst en dat was niet verwacht, maar de prestaties van Slovan zijn niet zo slecht. Het probleem blijft in de latere fases van de wedstrijd na wissels, als blijkt dat het verschil tussen de startende elf en de bank groot is. Dit werd ook bevestigd op woensdag tegen Povltavska FA in de MOL Cup (3:1), toen de “second string” vanaf het begin opkwam en Slovan de wedstrijd pas brak na wissels en de komst van de traditionele steunpilaren.

In ieder geval zou Slovan beter moeten zijn tegen de nieuwkomer van de competitie in termen van snelheid en creativiteit, ze hebben veel meer voetbaltypes op hun middenveld onder leiding van Hlavaty, Višinský of Frýdek (joker) die het spel kunnen creëren. Slovan kan rekenen op een betere productiviteit, de bezoekers scoorden 11 doelpunten, dat is 5 meer dan de thuisploeg.

Dukla had woensdag ook een kans toen ze Ústí nad Orlicí vernietigden (4:0), maar doelpunten maken in de competitie en beker is iets anders. De nieuwkomer in de competitie heeft tot nu toe slechts 6 keer gescoord, de ploeg uit Praag zit onder het gemiddelde van gescoorde doelpunten per wedstrijd. Geen van de spelers heeft meer dan één doelpunt gemaakt in de competitie, zonder een betrouwbare doelpuntenmaker zal het team moeite hebben om te redden, of om te spervuren.

Coach Rada zal zijn tegenstanders een iets offensievere tactiek opleggen dan in uitwedstrijden, waar het team vrijwel alleen op breaks en standaard speelt. Dit zou meer ruimte kunnen brengen voor de aanval van Liberec, waar de snelheidstandem Tupta – Nyarko opereert. Het ontbreekt Dukla niet aan inzet, wat te zien is aan het aantal overtredingen en gele kaarten, twee keer eindigden ze ook met tien man. Lichý zit in het strafschopgebied.

Waar kun je op wedden?

Liberec blinkt niet uit op de weg, maar ze zouden beter moeten zijn tegen de nieuwkomer in termen van snelheid en schieten. Slovan heeft de op drie na hoogste XG in de competitie en deze keer komen ze er gegarandeerd doorheen. De deuce heeft solide kansen.

Vertrouwen:

6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker