Errani S. – Wang Yaf.: 2

NL-bookmaker
maart 13, 2024
29 Weergaven

Onze tip: Errani S. – Wang Yaf.: 2

13.03.2024 16:15

Op het WTA 125-toernooi, het equivalent van de Challengers voor mannen, in Charleston (VS) staat in de halve finales een wedstrijd op het programma tussen de zesendertigjarige Sara Errani uit Italië en de zeven jaar jongere Ya-fan Wang uit China. Laatstgenoemde is de favoriet.

Errani probeert nog steeds te vechten tegen de tand des tijds en met min of meer succes staat ze nog steeds rond de 100e positie op de wereldranglijst. Hoewel ze een paar keer pech heeft gehad. Dit seizoen gaat het echter niet zo goed met haar. Op de meeste toernooien is ze al in de kwalificaties geëindigd en alleen in Cluj lukte het haar om in het hoogste circuit een wedstrijd in het hoofdevenement te winnen. Uiteindelijk waren het er twee en drong ze door tot de kwartfinale, waar ze stokslagen kreeg van Karolina Pliskova.

Ja-fan Wang is daarentegen doorgedrongen tot de derde ronde van de Australian Open, wat een grote verrassing was, net zoals er lang niet werd verwacht dat ze de halve finale zou halen op het WTA-toernooi in Hua Hin. Vervolgens haalde ze begin maart de kwartfinale op een ander WTA-toernooi in Austin.

Waar kun je op wedden?

Als we puur afgaan op de statistieken, dan is Wang uit China de duidelijke favoriet. Ze heeft een aantal overwinningen geboekt in het topcircuit, terwijl Errani overweldigend vaak in de kwalificaties of eerste rondes is geëindigd. Naarmate ze ouder wordt, verdwijnt er wat van haar kwaliteit uit het spel, wat duidelijk te zien zal zijn in haar confrontatie met Wang.

Vertrouwen:

8/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

BETWINNERWed op Betwinner met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker