Fiorentina – Plzen: -2,5 doelpunten

NL-bookmaker
april 18, 2024
27 Weergaven

Onze tip: Fiorentina – Plzen: -2,5 doelpunten

18.04.2024 18:45

De laatste Tsjechische bekervertegenwoordiger speelde een week geleden doelpuntloos gelijk met Fiorentina in de Conference League in Štruncové sady en gaat de herkansing in met een kans om door te gaan naar de halve finale van de ECL.

Viktoria heeft zijn zelfvertrouwen een boost gegeven in aanloop naar de wedstrijd van donderdag in Florence, want ze wisten Praag Slavia te verslaan (1-0) na een zeer goede prestatie in het weekend. Vooral de verdediging van het team loopt op rolletjes en coach Koubek heeft geen reden om iets dat werkt te veranderen.

Ook in Italië zal de Tsjechische ploeg vertrouwen op de eerlijke verdediging van het hele team, te beginnen met spits Chorý, die aan beide kanten van het veld goed voelbaar is. Hij helpt de Wests aanzienlijk in zowel verdedigend als aanvallend opzicht en is een van de grootste bedreigingen en spelers die kan scoren. Helaas ontbreekt het Pilsen daar de laatste tijd aan, met alleen de slungelige spits en middenvelder Šulc die een constante schietfase hebben.

Fiorentina stelde niet veel voor in de eerste wedstrijd, de Italiaanse club domineerde de bal maar creëerde niet al te veel kansen. Dit is een bekend beeld uit de Serie A, waar de ploeg het al een tijdje moeilijk heeft. Barak en co. werken hard voor elk doelpunt. Slechts zelden lukt het de ploeg om uiteindelijk twee keer te scoren, meestal blijft het bij één doelpunt.

Belotti, de voormalige speler van het nationale elftal, kan sinds zijn winteroverkomst van AS Roma niet in vorm komen (één doelpunt in de competitie). Er kan dus geen doelpuntenmachine van de thuisploeg worden verwacht. Fiorentina is zich er terdege van bewust dat het tegen een tactisch geavanceerde tegenstander zal spelen en zal blij zijn met elk resultaat om promotie veilig te stellen.

Waar kun je op wedden?

Net als in de eerste wedstrijd (0:0) kunnen we geen hoger aantal doelpunten in de wedstrijd verwachten, de bezoekers zullen vanuit een veilige verdediging spelen en op de zenuwen van de thuisploeg werken. Gezien de scoringsvorm van de thuisploeg in de afgelopen weken, liggen er minder doelpunten in de wedstrijd in het verschiet. Een andere mogelijkheid is een gelijkspel bij rust.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

WAZAMBAWed op Wazamba met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker