Frosinone – Lazio: 2

NL-bookmaker
maart 16, 2024
45 Weergaven

Onze tip: Frosinone – Lazio: 2

16.03.2024 20:45

Frosinone verloor met 0:1 van het door degradatie bedreigde Sassuolo in de laatste ronde, en gezien hun enige overwinning in de vorige 15 competitiewedstrijden, kunnen we niet verbaasd zijn dat Eusebio Di Francesco’s charges richting de kelder van de competitie zakken. Lazio, aan de andere kant, verloor de laatste keer voor de derde keer op rij in de competitie en moest hun Champions League hoop voorgoed vaarwel zeggen, terwijl andere Europese bekers in groot gevaar blijven voor hen. Als gevolg daarvan heeft coach Maurizio Sarri ontslag genomen.

Hoewel Frosinone 21 van hun 24 punten op eigen bodem heeft behaald, hebben ze hier in het nieuwe kalenderjaar slechts één keer gewonnen (1-1-3), waarmee hun aftocht uit de glorie compleet is. In termen van de laatste 15 wedstrijden, is het dan, samen met Salernitana, de slechtste in de competitie (6 punten), met 36 tegendoelpunten in die periode – de meeste van elke ploeg.

Lazio is verre van comfortabel, maar weg zijn ze een van de betere kanten die de Serie A dit jaar te bieden heeft (6-1-7). De bezoekers hebben dan drie van hun laatste vijf uitwedstrijden gewonnen (elke keer op het terrein van een team uit de onderste helft van de tabel), twee keer met een verschil van twee doelpunten. De eerste ontmoeting eind december eindigde op dezelfde manier (3-1).

Waar kun je op wedden?

En iets dergelijks zou opnieuw kunnen gebeuren, want Frosinone is eind december al begonnen aan hun prestatiedip. Lazio won toen vijf van de acht uitwedstrijden op het terrein van ploegen die deze ronde starten in de tweede helft van de tabel (5-1-2).

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

1XBETWed op 1xbet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker