Karviná – Hr. Králové: dvojitá šance 1-1

NL-bookmaker
oktober 5, 2024
13 Weergaven

Náš tip: Karviná – Hr. Králové: dvojitá šance 1-1

05.10.2024 13:30

Před sezónou měly oba kluby odlišné ambice, přesto jsou na tom po devíti odehraných kolech docela podobně. Oba týmy dělí v tabulce jediný bod, oba se trápí v koncovce, když shodně nastřílely pouze osm branek, což je pod průměrem gólu na zápas.

Mírným favoritem duelu bude slezský klub, výhoda domácího prostředí by se měla projevit. Karviná má až na výjimky solidní vstupy do zápasů, často se dostane i do vedení. Na svém hřišti se sice výsledkově trochu trápí, ale naposledy dokázala před svými fanoušky porazit nepříjemný Jablonec. Herní projev doma je pak o poznání lepší než venku, tým je schopen vypracovat si brankové příležitosti a soupeře zatlačit.

Hradec patří venku naopak mezi nejslabší týmy v lize, na cizích hřištích nebodoval a vstřelil jednu jedinou branku. Herní projev Východočechů je diametrálně odlišný než doma, kde je schopen konkurovat komukoliv. Mužstvo navíc sráží opakující se potíže s disciplínou. V posledním kole se nechal vyloučit zkušený Pilař, celkově šlo už o čtvrtou červenou kartu od začátku sezóny.

Také domácí na tom nejsou s disciplínou ideálně a marodku mají dokonce početnější než hosté, po vyloučení v minulém kole ale oba trenéři promlouvali hráčům do duše, a tentokrát dohrají v jedenácti.

Na co vsadit:

Vyrovnaný duel budou rozhodovat maličkosti, Karviná je ale od začátku sezóny střelecky aktivnějším tým a má tak větší šanci skórovat. Hostům se navíc venku vůbec nedaří. Výhra Karviné o půli nebo na konci utkání v rámci „dvojité šance“ nemusí být špatnou volbou. Další možností je „under“.

Důvěra:

6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

WAZAMBAWed op Wazamba met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker