Kladno – Olomouc: Minder dan 5 doelpunten in de wedstrijd

NL-bookmaker
oktober 13, 2024
11 Weergaven

Onze favoriet: Kladno – Olomouc: Minder dan 5 doelpunten in de wedstrijd

13.10.2024 16:00

In de elfde ronde van de Hockey Extraliga staat ook een duel tussen Kladno en Olomouc op het programma. Beide ploegen hebben momenteel evenveel punten, Mora heeft een extra wedstrijd te spelen.

Na een 4:3 overwinning in Pilsen speelden de Knights vrijdag op het ijs van het laatste Tsjechische Budejovice. Hier waren ze echter niet zo succesvol en verloren verdiend met 0:3, waarmee ze misschien wel hun slechtste prestatie van het huidige seizoen neerzetten. Het enige positieve was Stepan Lukes in het doel. Kladno mist nog steeds belangrijke spits Eduards Tralmaks vanwege een disciplinaire straf in de volgende ronde.

Op bezoek bij Olomouc was de stemming opperbest. Ze hebben thuis slechts 1:2 verloren van Litvínov in hun laatste zes wedstrijden. In de ronde van vrijdag was Mora gastheer voor Ocelar uit Trinec. Dankzij opnieuw een geweldige collectieve prestatie en vooral Matej Machovský, vierde Hanaks een welverdiende 2:0 overwinning. Machovský heeft momenteel het beste reddingspercentage van de hele competitie, meer dan 94%. Olomouc speelde echter maar drie wedstrijden op de weg en won alleen in Brno.

Waar kun je op wedden?

Op de ticker en vanwege de meer defensieve hockeystijl van beide teams, kiezen we ervoor om te wedden op het lagere aantal gescoorde doelpunten. In de laatste zes wedstrijden van Olomouc zijn er niet één keer meer dan vijf doelpunten gescoord in een wedstrijd.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker