Liberec – Sparta Praag: 2

NL-bookmaker
maart 20, 2024
48 Weergaven

Onze tip: Liberec – Sparta Praag: 2

20.03.2024 17:00

De hockeyers van Praag Sparta toonden dinsdag hun kracht en wisten in de derde wedstrijd van de serie tegen Liberec met 5:3 te winnen. De bezoekers zaten niet op rozen in de wedstrijd en verloren drie keer. Ze slaagden er echter in alle gevallen in om de stand gelijk te trekken en in de derde periode lieten ze een uitstekende ommekeer zien, toen ze niet alleen drie doelpunten wisten te scoren, maar vooral in de tweede helft van de laatste periode de thuisploeg eigenlijk niets meer lieten doen.

Deze thuisnederlaag kan in zekere zin het verzet van de Witte Tijgers breken. Ze speelden een prima wedstrijd en Sparta moest het spel steeds verder aanhalen. Pas in de laatste tien minuten of zo begon het spel de andere kant op te gaan en ging de schaar letterlijk open tussen beide ploegen. En dat is een heel hard dictaat voor het zelfvertrouwen van de thuisploeg.

Sparta kan woensdag de eerste halve finalist van de play-offs van dit jaar worden. Omdat ze voor de zesde keer op rij wonnen van Liberec, moeten ze worden beschouwd als de papieren favoriet voor de vierde wedstrijd van de reeks. Liberec speelde zijn derde thuiswedstrijd tegen Sparta dit seizoen en ging voor de derde keer onderuit.

Waar kun je op wedden?

Sparta was in staat om zijn productiviteit te verhogen in de derde wedstrijd van de serie, door de score van de wedstrijd tegen Liberec om te draaien en is één overwinning verwijderd van het bereiken van de halve finale. Terugkeren naar Praag met een promotie op zak is een verleiding die de spelers van Sparta genoeg zal motiveren om hun tegenstanders onder druk te zetten, een aanzienlijk schotvoordeel te hebben en de hele kwartfinalereeks te vegen. Een schone twee.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker