Litvínov – Kometa Brno: Dubbele kans – gelijkspel

NL-bookmaker
maart 26, 2024
31 Weergaven

Onze favoriet: Litvínov – Kometa Brno: Dubbele kans – gelijkspel

26.03.2024 17:30

Vijf wedstrijden – vijf overwinningen voor het bezoekende team. In de kwartfinale van de play-offs tussen Litvínov en Brno is het afgezaagde “mijn huis, mijn kasteel” absoluut niet van toepassing.

Kometa slaagde erin om de reeks gelijk te trekken op 2:2 na twee thuisnederlagen. Het maakte een einde aan de zeven ongeslagen wedstrijden van de tegenstander en leek een belangrijk psychologisch voordeel te hebben behaald.

In de wedstrijd van zondag leidde Brno in een volgepakt Rondo, maar Litvínov wist in de laatste periode en in overtime gelijk te maken om de ommekeer naar de uiteindelijke 2:1 te voltooien. Werden in de vorige drie duels minstens zes doelpunten gescoord, dit keer was de wedstrijd schaars.

Zoals steeds duidelijker wordt, is het extreem moeilijk om iets te voorspellen in deze serie. Aan het einde van het reguliere seizoen stonden de twee buren slechts drie punten los van elkaar en er werd algemeen verwacht dat het een gelijkopgaande kwartfinale zou worden.

Waar kun je op wedden?

Het zal er hard aan toe gaan in Game 6. Litvínov heeft twee denkbeeldige zwaarden in handen, terwijl Kometa een mes tegen de keel heeft. Op dinsdag zullen we waarschijnlijk een voorzichtiger begin en een gelijkmatiger spel zien. Ook hier kunnen de details doorslaggevend zijn, dus een dubbele kans op een gelijkspel in de eerste periode of na 60 minuten lijkt een goede gok. Deze keuze heeft tot nu toe in de meeste wedstrijden in deze serie gewerkt.

Vertrouwen:

6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

20BETWed op 20bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker