Litvínov – Kometa Brno: Winnaar van de wedstrijd bij beslissing/Kometa Brno

NL-bookmaker
oktober 18, 2024
6 Weergaven

Onze keuze: Litvínov – Kometa Brno: Winnaar van de wedstrijd bij beslissing/Kometa Brno

18.10.2024 17:30

In de twaalfde ronde van de Hockey Extraliga staat een duel tussen Litvínov en Kometa op het programma. Deze teams ontmoetten elkaar voor het laatst in de kwartfinales van de play-offs van vorig jaar, toen Verva met 4:2 won. In de huidige stand scheiden slechts vijf punten de twee ploegen.

Na zeven gewonnen wedstrijden heeft de thuisploeg Litvínov slechts één punt uit de laatste vier wedstrijden gehaald en slechts zes doelpunten gescoord. In de wedstrijd van zondag verloor Verva met 1:4 van Vítkovice. Het duel begon heel goed, maar daarna draaiden de bezoekers de score om dankzij defensieve fouten. De voorsprong van Litvínov aan de top van de ranglijst is verdwenen. De afwezigheid van Ondřej Kaš, die in het begin van het seizoen bijna niet te stoppen was, heeft hier een grote invloed op. Zonder hem mist de aanval meer ideeën en pit.

De prestaties en vooral de resultaten van Kometa zitten in de lift, in tegenstelling tot de thuisploeg. Brno heeft in de laatste vijf wedstrijden op rij gescoord en heeft in de laatste drie wedstrijden geen punt verloren. In de wedstrijd van maandag thuis versloegen ze Mladá Boleslav met 4:2. De wedstrijd werd beslist door het middenstuk van de wedstrijd, waarin Kometa perfect wist te profiteren van de fouten van Boleslav en naar een voorsprong van drie doelpunten sprong. Het belangrijkste onderwerp van de wedstrijd was de terugkeer van Peter Mueller, die een doelpunt en een assist scoorde. De prestaties van het Moravische team worden geleidelijk beter vergeleken met het begin van het seizoen.

Waar kun je op wedden?

De twee teams zijn in totaal verschillende vorm, dus het ticket laat de bezoekers de beslissing winnen tegen zeer interessante kansen. De Komets hebben drie van de laatste vijf ontmoetingen in de Ivan Hlinka Ice Arena gewonnen.

Vertrouwen:

6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

WAZAMBAWed op Wazamba met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker