Man. City – Brentford: Man. City -1,5: 1

NL-bookmaker
februari 19, 2024
29 Weergaven

Onze keuze: Man. City – Brentford. City -1,5: 1

20.02.2024 20:30

Manchester City verspeelde in de laatste speelronde zijn 11-match overwinningsreeks toen het thuis slechts gelijkspeelde met Chelsea (1-1), en na het gelijkspel tegen Brentford zullen ze de bovenste plek zeker niet meer bereiken. Dat komt ook omdat Brentford net met 1-4 verloor van Liverpool, hoewel Ivan Toney opnieuw scoorde.

Rodri’s gelijkmaker bewees in ieder geval dat Manchester City niet opgeeft dit seizoen, want ze hebben al 18 punten gehaald in een wedstrijd waarin ze aan het verliezen waren. Dat dit een uniek record is, blijkt uit het feit dat er meer (20) werden gescoord in één seizoen in 1993/94. De thuisploeg heeft echter de Noorse doelpuntenmaker Haaland nodig om terug te keren naar zijn gebruikelijke vorm, want hij registreerde negen pogingen tegen Chelsea, het meeste van al zijn optredens waarin hij niet scoorde.

Brentford staat weer voor een zware wedstrijd na het verlies tegen koploper Liverpool. De Bees staan nog steeds op relatief korte afstand van de degradatiezone en zijn enigszins nerveus, zoals blijkt uit de drie nederlagen in hun laatste vier wedstrijden. Eén daarvan was de eerste onderlinge krachtmeting met Manchester City (1:3), die de charges van coach Frank dus voor de tweede keer in twee weken te wachten staat. De hoop blijft gevestigd op de vorm van doelpuntenmaker Toney, die sinds zijn seizoensdebuut in de tweede helft van januari al vier keer heeft gescoord.

Waar kun je op wedden?

Enigszins verrassend heeft Brentford twee van de vorige drie ontmoetingen gewonnen, waaronder de laatste in het Etihad Stadium. De vorm van beide teams dit seizoen spreekt echter boekdelen en net als twee weken geleden zal de thuisploeg winnen met een groter doelsaldo.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

1XBETWed op 1xbet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker