Man. United – Everton: 1

NL-bookmaker
maart 9, 2024
30 Weergaven

Onze tip: Man. United – Everton: 1

09.03.2024 13:30

Manchester United heeft voor het eerst sinds 2014 in 143 wedstrijden een Premier League-wedstrijd verloren waarin ze bij rust leidden. Helaas was dat net in de derby met Manchester City (1:3). De laatste keer dat Everton verloor van West Ham (1:3) en ook leidde in de wedstrijd, werden er geen punten gescoord.

United verloor voor de tweede keer op rij en het verlies van 11 punten op de vierde plaats doet vermoeden dat ze zullen moeten wachten op een terugkeer in de Champions League. De coach ten Hag kreeg deze keer de klappen voor slechte wissels die de prestaties van United verslechterden en de vorige winning streak is vergeten. Bovendien is Manchester United thuis ook niet bepaald onverslaanbaar (7-1-5).

Everton, dat worstelt voor redding, slaagde er de vorige keer niet in om de voorsprong tegen West Ham vast te houden en is nog maar vijf punten verwijderd van de degradatiezone dankzij een zachte strafschop. De bezoekers hebben al vijf keer op rij niet gewonnen in de competitie, maar hun algemene record uit deze wedstrijden is niet slecht (5-3-5).

Waar kun je op wedden?

Maar de huidige vorm van Everton klinkt helemaal niet goed: De bezoekers hebben al tien wedstrijden op rij niet gewonnen in de Premier League (0-5-5), inclusief alle zeven wedstrijden in het kalenderjaar 2024. De thuisploeg zou daarvan moeten profiteren en de 3-0 overwinning van hun eerste ontmoeting moeten evenaren.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker