Muchova K. – Fernandez L.A.: 1

NL-bookmaker
juli 27, 2024
21 Weergaven

Onze tip: Muchova K. – Fernandez L.A.: 1

27.07.2024 12:00

Karolína Muchová had een zeer goede generale repetitie voor Parijs in Palermo, Italië. De Tsjechische tennisster bereikte de finale van het toernooi, waar ze in drie sets verloor van de Chinese favoriet Qin Wen Cheng, maar verder een zeer goede prestatie neerzette. Ze liet ook zien dat haar vorm groeit na haar terugkeer van een blessure.

Haar tegenstander in de eerste ronde is de Canadese Leylah Fernandez. Ze is niet echt het type speelster dat kleitoernooien opzoekt. Je zou kunnen zeggen dat ze speelt waar het moet en waar het niet hoeft, ze speelt gewoon niet. Ze kan klei niet helemaal vermijden, maar dit jaar en vorig jaar heeft ze meer verloren dan gewonnen op die ondergrond. En dat zet haar op een groot nadeel voor haar wedstrijd met Much.

Waar kun je op wedden?

Muchova is een uitstekende speelster op gravel, dat bevestigde ze vorig jaar op Roland Garros. Dit is de locatie voor het komende toernooi en Muchová wil graag herinneringen ophalen aan vorig jaar. Ze zal waarschijnlijk niet zo ver komen (de finale), maar ze zal Fernandez voorbij gaan.

Vertrouwen:

8/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

IVIBETWed op Ivibet met een bonus van 100% op je eerste storting!!
Auteur NL-bookmaker