Musetti L. – Fritz T.: Fritz T. -4,5 edelstenen

NL-bookmaker
juli 10, 2024
22 Weergaven

Onze favoriet: Musetti L. – Fritz T.: Fritz T. -4,5 edelstenen

10.07.2024 15:15

Taylor Fritz is voor de tweede keer in zijn carrière doorgedrongen tot de kwartfinales van Wimbledon, en de manier waarop hij dat heeft gedaan is indrukwekkend. Het gaat niet zozeer om de verplichte overwinningen op O’Connell, Rinderknecht en Tabil, tegen wie hij een uitstekende service liet zien, maar vooral om zijn ommekeer van acht finales. Tegen Alexander Zverev, die tot de achtste ronde geen enkele opslagbeurt verloor, stond de Amerikaan 0:2 achter in sets, maar toen vond hij een effectief recept tegen de Duitser. Hij draaide de wedstrijd om en boekte een verbluffend waardevolle overwinning in een vijfset gevecht.

In de kwartfinales staat de nummer 12 van de wereld tegenover de 22-jarige Italiaan Lorenzo Musetti. De 25e speler op de wereldranglijst is nog nooit zo ver gekomen in een Grand Slam toernooi. Hoewel hij werd geholpen door het lot en relatief zwakkere tegenstanders in de eerste drie rondes, stopte hij de reis van de opkomende Fransman Mpetshi Perricard in de achtste ronde door hem met 3-1 in sets te verslaan.

Waar kun je op wedden?

Als de achtste ronde er niet was geweest, zou Fritz in principe soeverein zijn geweest in het toernooi. Hij overwon een zware hindernis in Zverev en staat nu tegenover de Italiaanse Musetti, die al 17 sets heeft gespeeld in vier wedstrijden. De Amerikaan gaat niet alleen door naar de halve finales, maar wint ook met minstens vijf games dankzij zijn uitstekende opslag en return.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

BETWINNERWed op Betwinner met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker