Pardubice – Plzeň: uitoverwinning – 2

NL-bookmaker
maart 2, 2024
52 Weergaven

Onze tip: Pardubice – Pilsen: uitoverwinning – 2

02.03.2024 18:00

De West-Bohemians zouden dinsdag een bekerwedstrijd spelen in Jablonec, maar die werd uitgesteld vanwege mist. De ploeg spaarde zijn krachten voor het weekend en zal proberen voort te bouwen op de goede resultaten van de FORTUNA:LIGA.

Plzeň heeft in het voorjaar al tien punten behaald en hield in de laatste drie wedstrijden de nul. Hun enige doelpunt kwam uit een strafschop. In het najaar wonnen de West-Bohemians thuis met 6:2 en ook deze keer zullen ze uiteindelijk succesvol zijn. Šulc, die met elf doelpunten de topscorer van de competitie is, is een geweldige doelpuntenmaker, terwijl Mosquera, die een kans voor een basisplaats voelde, in opkomst is. Tomáš Chorý zou ook zijn stempel kunnen drukken, hij kan zijn fysieke parameters en vooral zijn ervaring gebruiken tegen de onervaren stoppers van Pardubice. Bovendien kan de bijna twee meter lange spits op het randje van de regels spelen, wat moeilijk te verdedigen zal zijn voor de verdediging van Pardubice.

Hoewel de thuisploeg de tweede helft van de competitie goed is ingegaan en punten begon te pakken, heeft de onervaren ploeg zijn grenzen, wat een week geleden tegen Slavia (0:3) bleek. Het is nog geen top tegenstander in FORTUNA:LIGA, zeker met Patrák en vooral Hlavatý die ontbreken. Beide spelers hebben gele kaarten, maar Hlavatý is absoluut cruciaal voor het aanvallende spel van de ploeg. Pardubice kan Pilsen thuis verslaan en in ieder geval in de eerste helft zullen ze weerstand bieden dankzij hun grote fysieke paraatheid, maar als het team als eerste scoort gaat het meestal bergafwaarts met het moreel van een onervaren team.

Waar kun je op wedden?

Plzeň heeft vier van de laatste vijf duels gewonnen en deze keer zijn ze de papieren favorieten. Er is een enorm verschil in productiviteit tussen de twee teams, dus het ticket is voor de nummer twee.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker