Příbram – Líšeň: elk team zal scoren/NE

NL-bookmaker
maart 8, 2024
39 Weergaven

Onze voorspelling: Příbram – Líšeň: elk team zal scoren/NE

Geen van beide teams had een goede start van het voorjaarsgedeelte van de competitie, beide verloren met 0:1 en bevestigden dat productiviteit hun probleem is.

Líšeň verwelkomde het slechtst verdedigende team van de herfst, maar zelfs een bezoek aan Žižkov kon hun schotonmacht niet genezen. Toen de wedstrijd op een onvermijdelijk gelijkspel afstevende, scoorde de ploeg uit Brno uit de laatste actie na een corner en kwam zo gevaarlijk dicht bij de degradatiezone. Voor Líšeň was het de zevende wedstrijd in het competitieseizoen waarin ze geen doelpunt maakten. Sinds de 4:2 thuisoverwinning op het B-team van Sparta hebben ze in vier wedstrijden slechts één keer gescoord. Als de Marvani niet doorbreken, zullen ze het moeilijk krijgen om zichzelf te redden.

Zelfs Pribram is niet in orde. Ondanks het spel- en schietoverwicht verloren ze in Opava, waar ze drie spelers plus keeperstrainer Ladislav Maier kwijtraakten met het oog op de voorwedstrijd van vrijdag. Doelman Melichar was geblesseerd en Maier, stopper Jahić en spits Antwi waren uitgesloten, terwijl de ervaren spits Wágner is uitgeschakeld. In totaal scoorde het team slechts twee doelpunten meer dan Líšeň, dat met 17 doelpunten de slechtste is in de competitie.

Waar kun je op wedden?

We kunnen geen shootout verwachten bij Litavka, want beide teams hebben in de laatste drie wedstrijden niet tegelijk gescoord. Na een doelpuntloos gelijkspel werden beide thuiswedstrijden met 2:0 gewonnen. Vrijdag zal er hooguit één, eerder de thuisploeg, het zwart raken.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

IVIBETWed op Ivibet met een bonus van 100% op je eerste storting!!
Auteur NL-bookmaker