Raducanu E. – Mertens E.: Raducanu E. -2,5 games

NL-bookmaker
juli 3, 2024
19 Weergaven

Onze favoriet: Raducanu E. – Mertens E.: Raducanu E. -2,5 games

03.07.2024 17:15

Elise Mertens heeft dit jaar het volledige grasgedeelte van het seizoen afgewerkt, maar met slechte resultaten. Ze won slechts twee wedstrijden in drie toernooien, terwijl ze haar wedstrijden in Birmingham en Eastbourne in ongunstige omstandigheden met de underdogs annuleerde. Bovendien miste ze op Wimbledon nipt de tweede ronde op Nao Hibin uit Japan. Haar prestaties tijdens het grasseizoen van dit jaar komen enigszins overeen met haar algehele niet zo goede vorm gedurende het jaar.

Op woensdag is haar tegenstander in de tweede ronde van Wimbledon de eenentwintigjarige Emma Raducanu, die een groot deel van vorig jaar miste na operaties aan beide polsen en dit jaar probeert terug te keren in de top 100 van de wereld in stapsgewijze stappen. Het grazige deel van het jaar is relatief goed voor haar geweest. Ze bereikte de halve finales in Nottingham en eindigde de generale repetitie in Eastbourne in de kwartfinales. In beide toernooien verloor ze van latere kampioenen Katie Boulter en Daria Kasatkina.

Waar kun je op wedden?

Raducanu is in zeer goede vorm op gras en laat zien dat ze als Britse van de ondergrond houdt. De Belgische Mertens is daarentegen al het hele seizoen op zoek naar zichzelf en heeft solide resultaten geboekt. Raducanu wint de handicap.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

1XBETWed op 1xbet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker