Schoolkate T. – Mensik J.: Mensik J. -5,5 edelstenen

NL-bookmaker
augustus 29, 2024
12 Weergaven

Onze favoriet: Schoolkate T. – Mensik J.: Mensik J. -5,5 edelstenen

29.08.2024 20:15

Jakub Mensik is teruggekeerd naar New York, waar hij vorig jaar een sensationele reis maakte van kwalificatie naar de derde ronde, en gaf zichzelf een vervroegd verjaardagscadeau. Op dinsdag versloeg hij de nummer 19 van de wereld Felix Auger-Aliassime na een uitstekende 6:2, 6:4, 6:2 prestatie en bevestigde daarmee dat hij het goed doet op de US Open. De talentvolle jongeling, nog steeds achttien jaar oud, mag nu donderdag zijn tweede ronde partij spelen, waarin hij een sterke favoriet zal zijn.

De drieëntwintigjarige wildcard Tristan Schoolkate uit Australië wacht op Mensik. Schoolkate wist in de openingsronde na een 0-2 achterstand de Japanner Tar Daniel in vijf sets te verslaan en is, tegen de verwachting in, door naar de tweede ronde. Ondertussen heeft hij dit seizoen alleen de facto challengers gespeeld en als hij naar een Grand Slam of een groot toernooi is geweest, is hij in de kwalificaties geëindigd.

Waar kun je op wedden?

Jakub Mensik is een grote favoriet om het op te nemen tegen Tristan Schoolkat. Hij zal de Australiër, die op de tweede plaats van de wereldranglijst staat, met minstens zes games verslaan.

Vertrouwen:

8/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

BETWINNERWed op Betwinner met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker