Spanje – Denemarken: Spanje wint en Lamine Yamal scoort

NL-bookmaker
oktober 12, 2024
12 Weergaven

Onze tip: Spanje – Denemarken: Spanje wint en Lamine Yamal scoort

12.10.2024 20:45

De Spaanse Europese kampioenen nemen het thuis op tegen Denemarken, nog steeds honderd procent, in een clash van de beste teams in de groep in het Nations League-programma van zaterdag.

De Spanjaarden kwamen niet tot scoren in hun eerste wedstrijd na de gouden Euro in Servië ondanks hun spel- en scoringsoverwicht en bleven doelpuntloos na tien wedstrijden. Maar ze reageerden snel en resoluut op het doelpuntloze gelijkspel in Zwitserland, dat ze met 4-1 verwoestten, ondanks het feit dat ze vanaf de 20e minuut zonder de geschorste stopper Le Normand speelden.

Hij zal ontbreken tegen Denemarken, net als de langdurig geblesseerde Rodri-Carvajal, terwijl Nico Williams, samen met Yamal belangrijke spelers van het team, op het laatste moment afviel en Dani Olmo ook ontbreekt in het gouden team. Voor Spanje zijn dit allemaal opvallende afwezigen.

Maar zelfs Denemarken is verre van compleet (Joachim Andersen, Mikkel Damsgaard, Christian Norgaard, Morten Frendrup), met Manchester United-spits Rasmus Hojlund die in ieder geval terugkeert van blessure. Hoe dan ook, de nieuwe en voorlopig interim bondscoach Lars Knudsen begon zijn missie met succes, Zwitserland vierde twee 2-0 overwinningen tegen Servië.

Denemarken presteerde aanvallend behoorlijk en verdedigend uitstekend, en stond bijna niets toe aan de tegenstanders, die samen goed waren voor drie directe schoten op doel.

Waar kun je op wedden?

Hoewel verzwakt, is Spanje thuis duidelijk favoriet tegen Denemarken. Ze zullen die rol bevestigen, maar ze zullen wanhopig zijn om te winnen. BetBuilder heeft de wedstrijd, dus je kunt een thuisoverwinning combineren met een Yamal doelpunt.

Vertrouwen:

5/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker