Spanje – Engeland: elk team scoort een doelpunt in de wedstrijd/UN

NL-bookmaker
juli 13, 2024
19 Weergaven

Onze voorspelling: Spanje – Engeland: elk team scoort een doelpunt in de wedstrijd/UN

14.07.2024 21:00

Spaanse schoonheid of Engels opportunisme? De Euros bereiken zondag hun hoogtepunt in Berlijn met een finale van twee verschillende speelstijlen.

La Roja vieren hun succes in Duitsland met een aantrekkelijk spel dat ervaring combineert met de jeugdige roofvogels van het ongrijpbare vleugelspelpaar Yamal-Williams. Het zal geen verrassing zijn als Yamal (1+3) de prijs krijgt voor de beste speler van het toernooi, en hij zal zeventien zijn in de finale. Maar aanvoerder Alvaro Morato en drievoudig doelpuntenmaker Dani Olmo, die zich perfect heeft ingepast na de blessure van Pedri in de vroege kwartfinale, spelen ook een uitstekend kampioenschap.

Maar de Spanjaarden hebben ook hun zwakke punten, na drie wedstrijden met een clean sheet in de groep des doods, scoorden ze als eerste in alle drie de play-off duels, in de achtste finale tegen Georgië (4-1) en in de halve finale tegen Frankrijk (2-1) en moesten ze het resultaat omdraaien. Carvajal en Le Normade, die in de halve finale opvielen door kaarten, zullen de verdedigingslinie in de finale versterken. Vooral de terugkeer van Carvajal is welkom, de veteraan Navas op de rechterflank is niet meer op snelheid.

Engeland heeft een paar flops in de opstelling, maar ze spelen met de handrem op het kampioenschap en het team onder leiding van coach Gareth Southgate krijgt kritiek van alle kanten. Albion heeft zelden zijn remmingen weggegooid, maar het is de moeite waard geweest. Engeland heeft voor de derde keer de finale van een groot toernooi bereikt, maar voor het eerst buiten Groot-Brittannië. Ze waren ook het eerste land dat in alle drie de play-offwedstrijden met 0-1 verloor.

Daarbij maakte Southgate gebruik van de offensieve kracht van de bank, wat leidde tot alle drie de omzettingen. Toney assisteerde bij het winnende doelpunt van Kane in de extra tijd van de achtste finale tegen Slowakije (2-1), een trio invallers droeg bij aan het beëindigen van de penaltyvloek van Engeland in grote toernooien in de kwartfinale tegen Zwitserland (1-1), en Palmer en Watkins zorgden voor het beslissende doelpunt in de halve finale tegen Nederland (2-1).

Waar kun je op wedden?

De finale zou gebaat zijn bij een vroeg doelpunt, maar Spanje zal in ieder geval niet terugdeinzen voor hun aanvallende stijl, zelfs niet in de wedstrijd om de gouden medaille. Engeland zal niet in staat zijn om door te breken naar de titel en zal ook moeten scoren. Beide ploegen zullen scoren, net als in de laatste twee duels in de Nations League, toen ze allebei wonnen – Spanje 2-1, Engeland 3-2.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker