Svitolina E. – Pliskova Ka.: winnaar Svitolina/meer dan 18,5 games in de wedstrijd

NL-bookmaker
mei 27, 2024
32 Weergaven

Onze favoriet: Svitolina E. – Pliskova Ka.: winnaar Svitolina/meer dan 18,5 games in de wedstrijd

27.05.2024 16:15

Karolina Pliskova’s droom van een Grand Slam vervaagt langzaam, vooral op Roland Garros zijn haar kansen vrijwel nihil.

In 2017 speelde ze nog wel in de halve finale van de French Open, maar dat was een uitzondering, daarna haalde ze slechts twee keer de 3e ronde en viel ze op de andere negen evenementen uiterlijk in de 2e ronde uit. Dit jaar zijn haar verwachtingen minimaal en niet alleen vanwege de strenge loting. Haar heroïsche februarireeks van elf overwinningen, bekroond met een triomf op het toernooi van Cluj, werd haar ontnomen door een enkelblessure die haar belemmerde. Sinds haar terugkeer heeft ze een passief 1-3 record en won ze slechts één van de drie duels op klei tegen de Russische Kudermetyeva.

Van de Tsjechische tennissters kreeg ze vervolgens de zwaarste loting voor de eerste ronde van Roland Garros in de vorm van toernooinummer 15 Elena Svitolina. De Oekraïense heeft nog nooit haar eerste wedstrijd in Parijs verloren en bereikte vier keer de kwartfinales, waaronder vorig jaar. Maar feit is dat ze ook niet in blakende vorm is, in de generale repetitie van de French Open verloor ze in de tweede ronde in Starsburg in drie sets van Burelova van de thuisploeg, met wie Pliskova een ronde eerder ook in drie sets uitviel.

Waar kun je op wedden?

Karolina heeft een iets beter record (5-4), maar de vorige vier wedstrijden werden gewonnen door de Oekraïense, wat niet helemaal relevant is omdat de laatste wedstrijd vijf jaar geleden was. Pliskova kan bijten, ze zal de wedstrijd niet gratis weggeven, maar Svitolina zal zich aan het eind verheugen en de wedstrijd zal in totaal naar 20 games gaan.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

RABONAWed op Rabona met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker