Tyson Foerster (PHI) +0,5 punten

NL-bookmaker
maart 1, 2024
27 Weergaven

Onze keuze: Tyson Foerster (PHI) +0.5 punten

02.03.2024 01:07

Bij Philadelphia is het soms moeilijk te zeggen welke lijn de eerste is en welke spelers op de juiste plek spelen. Bijvoorbeeld, aanvoerder en een van de grootste persoonlijkheden van de Flyers Sean Couturier speelt momenteel op de vierde lijn. Na de blessure van Travis Konecny moesten extra lijnen herschikt worden.

Maar coach John Tortorella fungeert als lakmoesproef. Hij weet wie er goed speelt en werkt aan beide kanten van het veld. Hij noemde één naam in het bijzonder na de recente 6-2 overwinning op Tampa — Tyson Foerster. De pas 22-jarige nieuweling heeft zes doelpunten gemaakt en een assist toegevoegd in zijn laatste zeven wedstrijden.

Hij had een medische tegenslag tijdens die serie en speelde 14 dagen niet. Toch kreeg hij 21 minuten ijstijd bij zijn terugkeer tegen de Rangers, en anderhalve dag later negentien tegen Pittsburgh. De laatste keer tegen Tampa, minder dan zeventien. Maar in die laatste drie wedstrijden heeft hij een 3+1 record, speelt hij in de eerste lijn en gaat hij mee in de eerste powerplay.

Waar kun je op wedden?

Tortorella houdt van eerlijke spelers en Foerster is bereid om te verdedigen. Een punt op deze jongeling is een goede kans en gezien de gunst van de coach kun je verwachten dat hij weer veel zal spelen.

Vertrouwen: 6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker