Zweden – Frankrijk: Zweden scoort een doelpunt in elke periode – ja

NL-bookmaker
mei 20, 2024
51 Weergaven

Onze voorspelling: Zweden – Frankrijk: Zweden scoort in elke periode – ja

20.05.2024 16:20

De wedstrijd van maandagmiddag in groep B van het wereldkampioenschap ijshockey in Ostrava wordt gespeeld door de nationale teams van Zweden en Frankrijk.

De Zweden gaan door het toernooi als het spreekwoordelijke mes door de boter. De ploeg van de vierenveertigjarige coach Sam Hallam heeft als enige het volle puntenaantal en staat verdiend bovenaan. Het team van Tre Kronor zit vol met buitenlandse spelers en dat is te zien aan hun prestaties. De laatste keer boekte Zweden een soepele 7-2 overwinning op de bronzen medaillewinnaars van Letland van vorig jaar.

Zweden zelf wacht al zes lange jaren op een medaille van het wereldkampioenschap en het verlangen om eindelijk een groot resultaat te behalen is duidelijk aanwezig. Met slechts zeven gescoorde doelpunten hebben de Scandinaviërs de beste verdediging. Voorin spelen ze ook met verve, zoals blijkt uit het feit dat ze in alle vijftien tot nu toe gespeelde periodes hebben gescoord!

Frankrijk, dat tot nu toe alleen van de Poolse nieuwkomer heeft gewonnen, zou nog een makkelijke hap moeten zijn voor de overzeese sterren. Ze kunnen niet meer door naar de kwartfinales en zijn verzekerd van redding. Het kan de superfavorieten eerlijk uitspelen, wat grote ruiten zal opleveren in de defensieve gelederen.

Waar kun je op wedden?

De Zweden zullen weer in alle drie de periodes scoren om hun winning streak te verlengen.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker